71.
restaurante
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m restaurant. [...]
|
72.
hoste | hostessa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de l'acollida en un restaurant, o també en una fira o un congrés. [...]
|
73.
carta de vins
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Llista dels vins i sovint també d'altres begudes que se serveixen en un restaurant, generalment amb els preus corresponents. [...]
|
74.
cuiner | cuinera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que prepara, manipula, cuina i decora els aliments que se serveixen en un restaurant, un hospital, una escola, etc. [...]
|
75.
terrassa
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [de terreny] terraza. 2 agr [feixa] terraza, bancal m. 3 [de cafè, restaurant] terraza. 4 heràld terraza, terrasa. [...]
|
76.
hora feliç
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Part del dia en què un establiment comercial, especialment un bar o un restaurant, redueix els preus o fa ofertes especials. [...]
|
77.
departament d'aliments i begudes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Departament d'un hotel que s'encarrega de gestionar els serveis del rebost, el restaurant, el bar i el servei d'habitacions. [...]
|
78.
rentaplats
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que renta els plats, els gots, els coberts, etc. d'un establiment, com ara un restaurant, un hospital o una escola. [...]
|
79.
cambrer
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-a m i f 1 [d'un hotel, un bar, un restaurant, etc] camarero -ra. m 2 hist camarero. f 3 [criada] camarera. [...]
|
80.
autoservei
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Sistema de servei d'alguns establiments de restauració on cadascú se serveix i passa en acabat pel control de caixa, on paga l'import del total abans del seu consum. [...]
|