Envasament en atmosfera protectora consistent a protegir un aliment en un envàs d'alta permeabilitat als gasos dins el qual s'ha introduït una atmosfera creada artificialment, però que no es pot controlar al llarg del temps. [...]
Envasament en atmosfera protectora que consisteix a protegir un aliment amb un envàs d'alta permeabilitat als gasos dins el qual s'han introduït un o més gasos que permeten disminuir els processos de respiració dels aliments, reduir el creixement dels micoorganismes i retardar les alteracions [...]
Envasament d'un aliment en presència d'un o més gasos, per evitar l'esclafament del producte o per millorar-ne la conservació mitjançant la disminució dels processos de respiració, la reducció del creixement microbià i el retard de les reaccions enzimàtiques. [...]
Envasament d'un aliment que implica l'eliminació de l'aire contingut a l'envàs i la introducció o no d'un o més gasos d'envasament, d'acord amb les propietats de l'aliment, per a millorar-ne la conservació mitjançant la disminució dels processos de respiració, la reducció del creixement dels microo [...]
Part superior de l'atmosfera. En l'àmbit de les correccions atmosfèriques s'utilitza com a sinònim de zona exoatmosfèrica o com a adjectiu que indica que una magnitud (com la irradiància solar TOA) s'està estimant o mesurant a una altura en què pràcticament no ha estat afectada per l [...]