Substància natural o sintètica, generalment sense valor nutritiu, amb una funció tecnològica, que s'afegeix intencionadament a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge, i que es converteix directament o indirectament en [...]
Substància natural o sintètica sense poder nutritiu que s'afegeix a un aliment, en qualsevol fase de la seva elaboració, per a modificar-ne o millorar-ne determinades característiques, assegurar-ne la conservació o millorar-ne l'adaptació a l'ús final sense que en variïn la composició i les qualita [...]
Ajut, generalment aliments o recursos econòmics per a l'adquisició de productes alimentaris, que es destina a l'abastiment de grups de persones, comunitats o països que en tenen necessitat. [...]
Conjunt harmònic de la legislació de cada estat sobre els productes alimentaris, les seves primeres matèries i els materials annexos, com ara envasos, material d'instal·lacions, desinfectants, etc. [...]
Conjunt harmònic de la legislació de cada estat sobre els productes alimentaris, llurs matèries primeres i els materials annexos (envasos, material d'instal·lacions, desinfectants, etc). El codi, creat com a defensa del consumidor, comprèn regulacions sobre etiquetatge, composició, denominació d'or [...]