Resultats de la cerca frase exacta: 357

Diccionaris terminològics
1. perill alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Agent biològic, físic o químic que pot causar un efecte perjudicial per a la salut si és present en un aliment. [...]
2. quilometratge alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Distància recorreguda per un aliment entre el punt de producció i el de consum. [...]
3. règim alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mode d'alimentació d'una persona, que té en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqüència. [...]
4. risc alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Probabilitat que es produeixi un efecte advers sobre la salut com a conseqüència de l'exposició a un perill alimentari en combinació amb la gravetat que pot tenir. [...]
5. veganisme alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
6. brot d'origen alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aparició inesperada d'una malaltia en dues o més persones després d'ingerir un mateix aliment que, d'acord amb les proves epidemiològiques, contenia un agent perjudicial. [...]
7. vegà alimentari | vegana alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
8. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància natural o sintètica sense poder nutritiu que s'afegeix a un aliment, en qualsevol fase de la seva elaboració, per a modificar-ne o millorar-ne determinades característiques, assegurar-ne la conservació o millorar-ne l'adaptació a l'ús final sense que en variïn la composició i les qualita [...]
9. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància natural o sintètica, generalment sense valor nutritiu, amb una funció tecnològica, que s'afegeix intencionadament a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge, i que es converteix directament o indirectament en [...]
10. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància sense poder nutritiu o emprada amb finalitats no nutritives que hom afegeix en qualsevol fase de l'elaboració dels aliments per tal de conservar-ne les característiques físiques, químiques o fisicoquímiques, per tal d'evitar-ne l'alteració espontània o per donar-los característiques part [...]
Pàgines  1 / 36 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>