Resultats de la cerca frase exacta: 389

1. alimentari -ària
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent als aliments. Substància alimentària. El ritme alimentari d'un nadó. Alimentós . Producte alimentari. Pasta alimentària. [...]
2. perill alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Agent biològic, físic o químic que pot causar un efecte perjudicial per a la salut si és present en un aliment. [...]
3. quilometratge alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Distància recorreguda per un aliment entre el punt de producció i el de consum. [...]
4. règim alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mode d'alimentació d'una persona, que té en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqüència. [...]
5. risc alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
6. veganisme alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
7. alimentari
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ària adj 1 [relatiu als aliments] alimentario -ria, alimenticio -cia. Règim alimentari, régimen alimentario. 2 [que alimenta] alimenticio -cia. Pastes alimentàries, pastas alimenticias.  [...]
8. brot d'origen alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aparició inesperada d'una malaltia en dues o més persones després d'ingerir un mateix aliment que, d'acord amb les proves epidemiològiques, contenia un agent perjudicial. [...]
9. vegà alimentari | vegana alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
10. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància natural o sintètica sense poder nutritiu que s'afegeix a un aliment, en qualsevol fase de la seva elaboració, per a modificar-ne o millorar-ne determinades característiques, assegurar-ne la conservació o millorar-ne l'adaptació a l'ús final sense que en variïn la composició i les qualita [...]
Pàgines  1 / 39 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>