Resultats de la cerca bàsica: 400

Diccionaris terminològics
61. royale de ceps, raviolis de formatge amb herbes i consomé de muntanya amb bolets
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
62. amanida de llagostins a la graella amb timbal de tomàquet, alvocat, espàrrecs, salsa de guacamole i herbes aromàtiques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. fi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
Material format per grans que passen per un garbell 0,080 UNE 7050. [...]
64. slikke [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Zona baixa d'un estuari, que s'inunda en cada marea, formada per sorres fines, llims i fangs, i pràcticament despoblada de vegetació. [...]
65. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
66. sukiyaki
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina japonesa fet amb verdures i amb carn de bou tallada en làmines molt fines, que s'elabora a taula, coent els ingredients dins una olla amb una salsa feta amb shoyu, sake o mirin, i sucre. [...]
67. marinada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparat líquid compost bàsicament d'un àcid, com ara vinagre, vi o suc de llimona, oli, espècies i herbes, on es deixa reposar una vianda, generalment carn o peix, a fi que s'entendreixi i resulti més saborosa. [...]
68. pernil d'enceball
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pernil de porc ibèric que ha estat sobrealimentat amb glans, herbes i pinso. [...]
69. fi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Construcció
Cadascuna de les fraccions granulomètriques d'un àrid que passen pel garbell de malles de 0,063 mm. [...]
70. cervesa d'arrels
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda carbonatada obtinguda de la fermentació de sucre, llevat, herbes i una barreja d'arrels i escorça de diferents arbres. [...]
Pàgines  7 / 40 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>