Resultats de la cerca frase exacta: 823

121. peus de porc amb naps
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
122. peus de porc amb orellanes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
123. peus de porc amb prunes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
124. rodanxes de filet de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
125. ventre i llengua de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
126. xulla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llenca de cansalada fregida. Costella de moltó, de cabrit, de bou o de porc, cuinada.  [...]
127. salami
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...]
128. embotit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
129. garrí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
130. porcell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
Pàgines  13 / 83 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>