Resultats de la cerca frase exacta: 823

141. salsitxa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros d'embotit fet amb un budell prim omplert de carn de porc picada i assaonada, delimitat per lligats. salsitxa de Frankfurt Salsitxa cuita i fumada feta amb carn de porc, de boví o amb una barreja d'ambdues. [...]
142. bigal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Espinada, especialment del porc. [...]
143. espatlló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Espatlla de porc salada. [...]
144. salums
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carns salades de porc. [...]
145. tupina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olla grossa amb una sola ansa. Conjunt de bocins de carn de porc, cuits i confitats en oli o llard dins un tupí. [...]
146. xarcuteria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Establiment on venen diversos productes alimentaris de carn de porc, especialment embotits, conserves, etc. Conjunt dels productes que es venen en una xarcuteria. [...]
147. porquejat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuinat amb porc. Escudella porquejada. [...]
148. xoriç
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llonganissa de llom de porc. [...]
149. camallot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit que es fa de carn magra i sang de porc mesclada amb espècies, posada dins la cotna de la cama i cuixa del porc. [...]
150. frescum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
Pàgines  15 / 83 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>