81.
pa comú
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
|
82.
arbre amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arbre ornamental subministrat amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un contenidor. [...]
|
83.
arbust amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arbust ornamental subministrat amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta, cosa que en facilita la plantació i en fa augmentar la supervivència, i que va lligada i embolicada. [...]
|
84.
pa paratha farcit de llegums
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Elaboració típica del nord-oest i de l'oest de l'Índia que consisteix en pa paratha farcit d'algun llegum, habitualment llenties, bullit, especiat i triturat. [...]
|
85.
palmera amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Palmera subministrada amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta per facilitar-ne la plantació, i que pot anar lligada i embolicada. [...]
|
86.
pericardi de pa amb mantega
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pericardi que està revestit d'una capa llisa de fibrina. [...]
|
87.
planta amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
88.
planta amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Planta de jardí subministrada amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un recipient. [...]
|
89.
repicar amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
90.
pa especial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa que conté algun ingredient extra, com ara gluten, llet, ou, farina de planta diferent del cereal, llavors, fruites, espècies o altres vegetals, o que s'ha elaborat amb un procediment especial, com ara la cocció en motlle o amb formes especials. [...]
|