FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Qualitat d'àcid. L'acidesa de la llimona. Indicació quantitativa de les propietats àcides. La conservació del paper depèn de la seva acidesa. Pirosi. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda composta d'aigua, sucre i suc de llimona o un producte succedani. llimonada gasosa Llimonada preparada amb aigua carbònica. llimonada purgant Llimonada feta amb citrat de magnesi. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit de la llimera, ovoide, semblant a una petita taronja, de pela verda groguenca i de polpa àcida, flairosa i molt sucosa, emprat sobretot per a begudes i com a aromatitzant. Llimona. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mineral, sulfur d'arsènic, de fórmula As2S3, que cristal·litza en el sistema monoclínic, és de color groc de llimona i té aplicacions en pintura, tintoreria i pirotècnia. [...]