101.
batut 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cop fort, especialment el que es dona algú que cau. Batement de cor. Xàfec 1. Acord arpegiat en què les ungles toquen les cordes de la guitarra d'una manera ràpida i enèrgica. Beguda refrescant no alcohòlica feta a base de llet, fruita, gelat, etc., passats per [...]
|
102.
copa de bescuit gelat amb xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
103.
copa valenciana amb gelat de vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
crema cremada amb gelat de canyella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
105.
flam xinès amb gelat de cafè
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
106.
gelat de coco amb xocolata desfeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
107.
gelat de crocant amb xocolata desfeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
108.
gelat de formatge amb figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
109.
gelat de menta amb xocolata desfeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
110.
gelat de moscatell amb fruita seca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|