Resultats de la cerca frase exacta: 389

131. component
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Element alimentari individual que, juntament amb un o més elements alimentaris, forma un aliment o un producte alimentari. [...]
132. pes brut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pes total d'un producte alimentari, que inclou el pes de l'embalatge o del recipient que el conté. [...]
133. control oficial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Control de seguretat alimentària dut a terme per una autoritat competent per a comprovar la conformitat d'una partida, un producte alimentari, unes instal·lacions o un procés amb les disposicions dirigides a prevenir un risc alimentari, a garantir la lleialtat de les transaccions comercials i a [...]
134. osteopatia de fam
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Osteomalàcia per dèficit alimentari. [...]
135. alimentario (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ria adj alimentari -ària.  [...]
136. conserva
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [producte alimentari] conserva. 2 [companyia] asociación, compañía. 3 navegar en (o de) conserva mar navegar en conserva (o juntos).  [...]
137. cardiocalàsia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Relaxació del càrdies que es produeix sense relació amb el pas del bol alimentari, i que comporta la seva insuficiència com a esfínter. [...]
138. dieta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari planificat amb finalitats terapèutiques. [...]
139. sobrecongelar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un producte alimentari a sobrecongelació. [...]
140. control documental
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Control de la documentació que acompanya i identifica un producte alimentari, destinat a comprovar que es compleixen les condicions establertes per la normativa vigent. [...]
Pàgines  14 / 39 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>