81.
pa paratha farcit de llegums
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Elaboració típica del nord-oest i de l'oest de l'Índia que consisteix en pa paratha farcit d'algun llegum, habitualment llenties, bullit, especiat i triturat. [...]
|
82.
palmera amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Palmera subministrada amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta per facilitar-ne la plantació, i que pot anar lligada i embolicada. [...]
|
83.
pericardi de pa amb mantega
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pericardi que està revestit d'una capa llisa de fibrina. [...]
|
84.
planta amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
85.
planta amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Planta de jardí subministrada amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un recipient. [...]
|
86.
repicar amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
87.
amanida de figues amb pernil i vinagreta de xerès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
figues de Can Bech amb gelat cremós de mascarpone
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
89.
pa integral
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa de color fosc i molla atapeïda, que conté gairebé tots els productes de la molta del blat, recomanat per al restrenyiment. [...]
|
90.
confitura
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
. pa, massa de fruites aixafades i premsades, que té una certa semblança amb el pa. Pa de figues. Pa de peres. codonyat, confitura de codony. arrop, confitura feta amb most concentrat i fruites. cabell d'àngel, confitura feta amb una espècie de carbassa amb polpa fibrosa. carbassat, confitura de [...]
|