81.
pastís de figues amb xarop de gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
82.
pastís de formatge de Maó amb figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
83.
terrina de foie-gras amb melmelada de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
84.
pa de fetge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
85.
pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
86.
pa de pessic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
87.
sopa de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
confitura
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
. pa, massa de fruites aixafades i premsades, que té una certa semblança amb el pa. Pa de figues. Pa de peres. codonyat, confitura de codony. arrop, confitura feta amb most concentrat i fruites. cabell d'àngel, confitura feta amb una espècie de carbassa amb polpa fibrosa. carbassat, confitura de [...]
|
89.
arbre amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arbre ornamental subministrat amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un contenidor. [...]
|
90.
arbust amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arbust ornamental subministrat amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta, cosa que en facilita la plantació i en fa augmentar la supervivència, i que va lligada i embolicada. [...]
|