71.
petricor
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Olor que genera la pluja quan cau en un sòl sec. [...]
|
72.
repel·lent
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Agent d'olor i sabor desagradables per a diferents espècies animals. [...]
|
73.
mocosa perfumada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
74.
1,1,2,2-tetracloroetà
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Líquid d'olor clorofòrmica dotat d'acció narcòtica i de toxicitat elevada. [...]
|
75.
butiraci -àcia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Que té l'olor de la mantega o del formatge molt saponificats. [...]
|
76.
odorant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Substància que hom afegeix a un medicament per a millorar-ne l'olor. [...]
|
77.
trimetadiona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Substància que es presenta en forma de pólvores blanques, d'olor camforàcia. [...]
|
78.
cigne mut
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
79.
desodorar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Neutralitzar la mala olor d'alguna cosa per mitjà d'un producte adient. [...]
|
80.
sonda de formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Ganivet en forma de mig cilindre, llarg i prim, amb el qual s'extreu una mostra de formatge per poder observar l'evolució de la pasta, el gust, l'aroma i l'olor, i fer un seguiment de la maduració. [...]
|