21.
jutge de línia de fons | jutge de línia de fons, jutgessa de línia de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Cadascun dels dos jutges de línia situats a la prolongació imaginària de la línia de fons, que s'encarreguen de controlar que la pilota boti dintre els límits establerts. [...]
|
22.
àrbitre de fons | àrbitra de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Àrbitre situat al darrere de l'equip defensor, al mig del camp de joc, que s'encarrega de controlar el nombre de jugadors d'aquest equip i les passades i les recepcions pròximes a la seva posició. [...]
|
23.
corredor de fons | corredora de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Corredor especialitzat en curses de fons, amb una gran resistència i capacitat per a mantenir un ritme regular i ràpid. [...]
|
24.
corredor de fons | corredora de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Corredor especialitzat en curses de fons, amb una gran resistència i capacitat per a mantenir un ritme regular i ràpid. [...]
|
25.
corredor de fons | corredora de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Corredor especialitzat en curses de fons, amb una gran resistència i capacitat per a mantenir un ritme regular i ràpid. [...]
|
26.
esquiador de fons | esquiadora de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Esquiador que practica l'esquí de fons. [...]
|
27.
esquiador de fons | esquiadora de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Persona que practica l'esquí de fons. [...]
|
28.
esquiador de fons | esquiadora de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Persona que practica l'esquí de fons. [...]
|
29.
jugador de fons | jugadora de fons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Jugador que desenvolupa el seu joc a la zona pròxima a la línia de fons i rarament puja a la xarxa. [...]
|
30.
fons blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Fons preparat amb carns o aus blanques, ossos de vedella, carcanades d'au i llegums aromàtics. [...]
|