1.
regalèssia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
les arrels i el rizoma, dolços, llargs i cilíndrics, utilitzats com a edulcorant (Glycyrrhiza glabra). regalèssia borda Planta de la família de les papilionàcies, de tiges decumbents, fulles imparipinnades, flors d'un blanc groguenc en raïm i llegums arcuats, que es fa [...]
|
2.
regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Planta herbàcia perenne de la família de les papilionàcies, l'arrel de la qual ha estat emprada com a edulcorant, com a pectoral i com a antiulcerós pel seu contingut en àcid glicirrízic. Precisament un antiulcerós, la carbenoxolona, és un derivat d'aquest àcid. [...]
|
3.
regalèssia
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f bot 1 [Glycyrrhiza glabra] regaliz m, palo dulce m, regaliza, regalicia. 2 regalèssia de muntanya [Trifolium alpinum] regaliz de los Alpes. [...]
|
4.
al·lèrgia a la regalèssia (Glycyrrhiza glabra)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
5.
brownie amb pera i regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
6.
mousse de xocolata i regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
7.
farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
8.
plàtan amb regalèssia i vainilla a la papillota
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
9.
llobarro al forn amb verduretes i oli de regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
10.
sopa freda de sípia amb pèsols, olives i regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|