Resultats de la cerca frase exacta: 389

1. alimentari -ària
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent als aliments. Substància alimentària. El ritme alimentari d'un nadó. Alimentós . Producte alimentari. Pasta alimentària. [...]
2. perill alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Agent biològic, físic o químic que pot causar un efecte perjudicial per a la salut si és present en un aliment. [...]
3. quilometratge alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Distància recorreguda per un aliment entre el punt de producció i el de consum. [...]
4. règim alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mode d'alimentació d'una persona, que té en compte tant la quantitat com la qualitat i la freqüència. [...]
5. risc alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Probabilitat que es produeixi un efecte advers sobre la salut com a conseqüència de l'exposició a un perill alimentari en combinació amb la gravetat que pot tenir. [...]
6. veganisme alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
7. alimentari
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ària adj 1 [relatiu als aliments] alimentario -ria, alimenticio -cia. Règim alimentari, régimen alimentario. 2 [que alimenta] alimenticio -cia. Pastes alimentàries, pastas alimenticias.  [...]
8. brot d'origen alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
9. vegà alimentari | vegana alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
10. additiu alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància sense poder nutritiu o emprada amb finalitats no nutritives que hom afegeix en qualsevol fase de l'elaboració dels aliments per tal de conservar-ne les característiques físiques, químiques o fisicoquímiques, per tal d'evitar-ne l'alteració espontània o per donar-los característiques part [...]
Pàgines  1 / 39 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>