Resultats de la cerca frase exacta: 1.003

21. pa sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa que ha perdut la fescor a causa del pas del temps, que se subministra al bestiar porcí i l'aviram barrejat amb altres aliments per a completar i equilibrar la ració. [...]
22. pa
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 pa blanc pa morè (o moreno) pa de pagès pa clotós, pa ullat. pa tou, pa del dia. pa eixut, que no és del dia. pa sec fogassa, pa molt ordinari, aplatat i rodó. pa de barrao simpl. barra, pa en forma de barra. pa de motlle pa de crostons, de forma triangular amb un crostó a cada angle [...]
23. barreta de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Minibastonet en forma de barra de pa amb els caps punxeguts. [...]
24. fàbrica de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Instal·lació industrial dedicada a la fabricació a gran escala de productes alimentaris preparats a partir de farina barrejada amb aigua, amassada i cuita al forn, que esdevé pa o productes semblants. [...]
25. forn de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
26. llescadora de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Aparell manual o elèctric emprat per a tallar pa. [...]
27. millorant del pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
28. pa d'abella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Compost de pol·len, mel i diversos enzims afegits per les abelles, que es produeix per fermentació dins les cel·les del rusc, el qual és la font principal d'alimentació de les cries i les abelles joves. [...]
29. pa d'ametlles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa fet amb farina d'ametlles, recomenat per als diabètics. [...]
30. pa d'àngel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Làmina molt prima de pa àzim amb la qual es fan les hòsties o s'envolten alguns torrons. [...]
Pàgines  3 / 101 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>