Resultats de la cerca bàsica: 190

71. lloca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gallina que cova. Casa que encobreix un lladre o criminal. Que es passa de massa madura. Una pera, una poma, lloca. Rosella.  [...]
72. piriforme
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té forma de pera. [...]
73. sulfitar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Afegir anhídrid sulfurós (al most del raïm, als sucs de poma o de pera, als xarops, etc.), com a desinfectant i antisèptic i com a antioxidant. [...]
74. mosquerola
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pera de mida mitjana, vermella o moradenca. [...]
75. sarmenya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pera d'una varietat primerenca, blanca grogosa i petita. [...]
76. campmanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pera de mida mitjana i de forma oval, força olorosa. [...]
77. cistellets de pasta fresca farcits de formatge i pera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
78. camosina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pera d'una grossària regular, de color groc vermellós i molt saborosa. [...]
79. amanida de tomàquet de pera amb bonítol i ceba tendra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. creps d'ànec i pera amb foie-gras i salsa agredolça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  8 / 19 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>