81.
figues a l'estil de l'àvia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
82.
figues amb moscatell i gelat de canyella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
83.
magret d'ànec amb salsa de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
84.
tulipa cruixent de figues confitades amb nata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
85.
arbre amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arbre ornamental subministrat amb pa de terra cobert amb material divers i no contingut dins d'un contenidor. [...]
|
86.
arbust amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Arbust ornamental subministrat amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta, cosa que en facilita la plantació i en fa augmentar la supervivència, i que va lligada i embolicada. [...]
|
87.
pa paratha farcit de llegums
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Elaboració típica del nord-oest i de l'oest de l'Índia que consisteix en pa paratha farcit d'algun llegum, habitualment llenties, bullit, especiat i triturat. [...]
|
88.
palmera amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Palmera subministrada amb una porció de terra que conté les arrels, de volum més o menys gran, que es manté compacta per facilitar-ne la plantació, i que pot anar lligada i embolicada. [...]
melmelada o melada, confitura en què la fruita està aixafada en forma de puré. compota, fruita bullida amb menys sucre que la confitura. Compota de peres, de pomes, etc. gelea, preparació obtinguda fent bullir suc de fruites amb sucre, de consistència blana i elàstica con gelatina. Gelea de llimó. pa, massa de fruites aixafades i premsades, que té una certa semblança amb el pa. Pa de figues. Pa de peres. codonyat, confitura de codony. arrop, confitura feta amb most concentrat i fruites. cabell d'àngel, confitura feta amb una espècie de carbassa amb polpa fibrosa. carbassat, confitura de carbassa. citronat, confitura de poncem. raïmat, most bullit fins que pren la consistència d'un arrop, condimentat amb espècies. © Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana |
89.
pericardi de pa amb mantega
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pericardi que està revestit d'una capa llisa de fibrina. [...]
|
90.
planta amb pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|