61.
broida
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mata de la família de les compostes, que fa olor de llimona, de fulles molt retallades i amb petits capítols de flors groguenques, agrupats en panícules dretes, cultivada com a planta ornamental i remeiera (Artemisia abrotanum). [...]
|
62.
esponjat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta ensucrada esponjosa feta amb clara d'ou i suc de llimona. [...]
|
63.
musclos al vapor amb vi blanc i llimona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
64.
sopa de fruites fresques amb gelat de llimona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
65.
enasprir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer tornar aspre. Esdevenir aspre. El marbre s'enaspreix amb el suc de llimona. [...]
|
66.
maionesa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta batent rovells d'ou amb oli, sal i una mica de llimona o vinagre. [...]
|
67.
ponx
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda feta amb aigua, te, etc., rom o un altre licor, sucre i suc de llimona. [...]
|
68.
grog
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda feta amb aigua generalment calenta a la qual s'afegeix un licor fort, normalment rom, i llimona. [...]
|
69.
amanida de pollastre amb panses i salsa de llimona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
caneló d'alvocat amb foie-gras, llimona dolça i plàtan
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|