Resultats de la cerca frase exacta: 419

Diccionaris terminològics
71. cor buit de la patata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cavitat més o menys gran a l'interior del tubercle de la patatera (Solanum tuberosum L.) formada pel creixement excessivament ràpid dels teixits interns o per deficiència de potassi. [...]
72. cor buit de la remolatxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cavitat més o menys gran a l'interior de l'arrel de la remolatxa (Beta vulgaris L. var. crassa [Alef.] Helm.), que es presenta a conseqüència de la deficiència de bor. [...]
73. nivell d'energia del buit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Energia d'un electró en repòs fora del semiconductor, en la representació del model de ^bandes d'energia^. [...]
74. tinta de gravat al buit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
75. deformitat de peu buit var adquirida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
76. miopatia distal amb peu buit i arreflèxia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
77. llom de bacallà al pil-pil confitat al buit amb carpaccio de peus de porc i crumble de ceba
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
78. sigma-àlgebra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Matemàtiques
Família de subconjunts d'un conjunt X, que conté X i el buit, tancada per unions numerables i complementació. [...]
79. llom de bacallà confitat al buit amb espinacs saltats a la catalana, crumble salat de ceba i xarop de moscatell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. pa de pita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
Pàgines  8 / 42 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>