1.
xocolata
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància alimentosa feta amb cacau i sucre mòlts, als quals s'afegeix ordinàriament canyella o vainilla. Una presa de xocolata. Bombons de xocolata. Deixatar o desfer xocolata. xocolata desfeta Beguda feta deixatant i coent xocolata en aigua o llet. [...]
|
2.
xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Dit del pelatge dels gats que és marró lleugerament aclarit. [...]
|
3.
xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
4.
xocolata
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 gastr chocolate m. Xocolata en pols, chocolate en polvo. 2 xocolata desfeta chocolate, chocolate a la taza. [...]
|
5.
alció xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
6.
papamosques xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
7.
xocolata amarga
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
8.
xocolata blanca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
9.
fàbrica de xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Edifici industrial on es produeix xocolata i bombons. [...]
|
10.
fideu de xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Porció petita de xocolata, curta i de forma cilíndrica, que s'utilitza com a guarnició en pastisseria. [...]
|