61.
les nostres clotxes (plat típic de les Terres de l'Ebre)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
62.
plat de l'hortolà
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
63.
feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
64.
ous al plat amb xoriço
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
65.
poutine (plat d'origen quebequès fet a base de patates fregides, formatge i salsa calenta)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
66.
lacón amb cachelos (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
67.
papas arrugadas amb mojo picón (plat a base de patates i salsa picant típic de les Canàries)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
papas arrugadas amb mojo picón (plat a base de patates i salsa picant típic de les Canàries)
|
68.
ous al plat amb encenalls de foie-gras
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
69.
lacón amb cachelos i xoriço picant (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
greal
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat, generalment gran o profund. [...]
|