FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Emanació d'olor més o menys desagradable com la que desprenen certs cossos en fermentar, en cremar imperfectament, en escalfar-se, per transpiració, etc. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que adquireix una olor i un sabor especials i desagradables per alteració química dels seus components, s'aplica a una substància greixosa. Aquesta mantega es torna, s'ha tornat, rància. Fer olor de ranci. Que adquireix una flaire i un tast especials que el milloren en [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Radical monovalent de fórmula CN-. Pseudohalogen de fórmula (CN)2, obtingut per oxidació dels ions cianur, gas incolor d'olor penetrant, metzinós. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que causa delícia. Una olor deliciosa. És un vi deliciós. Canta d'una manera deliciosa. Ple de delícies. És una noia deliciosa. És un paisatge deliciós. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sal o èster de l'àcid salicílic. salicilat de metil Líquid oliós incolor, d'olor característica, emprat com a antireumàtic i en el tractament tòpic de les neuràlgies. [...]