91.
frugívor | frugívora
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Persona vegana que segueix un règim alimentari basat en el consum de fruita, fruits i llavors. [...]
|
92.
risc acumulatiu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Risc alimentari que té en compte l'exposició a diverses substàncies químiques amb efectes toxicològics similars. [...]
|
93.
el canal o la canal?
Font
Fitxes de l'Optimot
nedant el canal de la Mànega.
Quan es refereix al conducte d'un organisme per on circulen substàncies líquides o semilíquides, aire, etc. Per exemple:
El pacient té una obstrucció al canal alimentari.
Quan fa referència al medi a través del qual, en el procés de comunicació, són transmesos els [...]
|
94.
avivegetarià | avivegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram. [...]
|
95.
flexivegetarià | flexivegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
|
96.
ovovegetarià | ovovegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i ous. [...]
|
97.
lactovegetarià | lactovegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i productes lactis. [...]
|
98.
traçabilitat endavant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Traçabilitat d'un producte alimentari intermedi o final que permet obtenir informació sobre la seva distribució i comercialització. [...]
|
99.
apivegetarià | apivegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i de productes apícoles. [...]
|
100.
nyoqui
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari de forma arrodonida elaborat amb patates barrejades amb farina de blat, mantega, llet, ou i formatge ratllat. [...]
|