Resultats de la cerca frase exacta: 389

51. sistema alimentari global
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Conjunt d'actors, processos i infraestructures que interactuen amb l'objectiu de produir aliments per a la població. [...]
52. brot d'origen alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aparició inesperada d'una malaltia en dues o més persones després d'ingerir un mateix aliment que, d'acord amb les proves epidemiològiques, contenia un agent patogen. [...]
53. dèficit de calci alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
54. químic alimentari | química alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Bromatòleg especialitzat en l'estudi de la composició, l'estructura i les propietats dels aliments i les seves variacions relacionades amb la tecnologia, el condicionament i la utilització. [...]
55. vegà alimentari | vegana alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
56. reducció d'intussuscepció del tracte alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
57. dispersant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que facilita la dispersió i l'eventual dissolució d'un element sòlid en un líquid, s'aplica a un additiu alimentari. Additiu alimentari dispersant. [...]
58. saboritzant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Additiu alimentari que modifica el sabor dels aliments i de les begudes. [...]
59. congelat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Molt fred. El desembre congelat. Producte alimentari sotmès al procés de congelació. Botiga de congelats. [...]
60. gasificant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Additiu alimentari que desprèn diòxid de carboni en ésser escalfat o en entrar en contacte amb aigua. [...]
Pàgines  6 / 39 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>