51.
sistema alimentari global
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Conjunt d'actors, processos i infraestructures que interactuen amb l'objectiu de produir aliments per a la població. [...]
|
52.
brot d'origen alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Aparició inesperada d'una malaltia en dues o més persones després d'ingerir un mateix aliment que, d'acord amb les proves epidemiològiques, contenia un agent patogen. [...]
|
53.
dèficit de calci alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
54.
químic alimentari | química alimentària
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Bromatòleg especialitzat en l'estudi de la composició, l'estructura i les propietats dels aliments i les seves variacions relacionades amb la tecnologia, el condicionament i la utilització. [...]
|
55.
vegà alimentari | vegana alimentària
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum exclusiu d'aliments d'origen vegetal. [...]
|
56.
reducció d'intussuscepció del tracte alimentari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
57.
dispersant
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que facilita la dispersió i l'eventual dissolució d'un element sòlid en un líquid, s'aplica a un additiu alimentari. Additiu alimentari dispersant. [...]
|
58.
saboritzant
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Additiu alimentari que modifica el sabor dels aliments i de les begudes. [...]
|
59.
congelat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Molt fred. El desembre congelat. Producte alimentari sotmès al procés de congelació. Botiga de congelats. [...]
|
60.
gasificant
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Additiu alimentari que desprèn diòxid de carboni en ésser escalfat o en entrar en contacte amb aigua. [...]
|