Resultats de la cerca bàsica: 586

61. plat de l'hortolà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
62. altura equivalent a un plat teòric efectiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
63. greal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat, generalment gran o profund. [...]
64. feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
65. rostar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Escurar amb un tros de pa (una cassola, un plat, etc.). [...]
66. bavalles
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Baves. Rosegalls que deixa algú al plat, el bestiar a la menjadora, etc. [...]
67. ous al plat amb xoriço
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
68. poutine (plat d'origen quebequès fet a base de patates fregides, formatge i salsa calenta)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
69. rosegall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cosa rosegada. Menjar que es deixa a mig rosegar. Menjar que es deixa al plat, a la menjadora. Deixalla, restes, de cosa usada. [...]
70. porrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat a base de porros bullits. [...]
Pàgines  7 / 59 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>