FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part cremada d'una cosa. Beguda calenta a base de rom, cafè, pell de llimona, sucre, etc., que es flameja fins a la combustió gairebé total de l'alcohol. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Moneda medieval que valia 2 diners. Diners en general. Peça de fusta que es transporta en rai. Mesura de capacitat per a rom i aiguardent, emprada a Menorca, equivalent a una quarta part de lliura menorquina. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Copeta d'aiguardent, de rom o d'un altre licor que hom entra a beure en una taverna, en un bar o en una cantina. Anar a fer el cigaló. Beguda calenta a base de cafè i licor, especialment conyac o anís. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
en suavitzi el gust. Rebentar un cafè amb rom. Dilapidar. Rebentà tot el que teníem en viatges. Al cap d'un parell d'anys ja s'havia rebentat l'herència. [...]