Resultats de la cerca bàsica: 12

Diccionari de la llengua catalana
1. cava 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Galeria excavada per tal de fer un dipòsit on la temperatura es mantingui igual tot l'any. Lloc del celler, generalment subterrani, destinat a la conservació i l'emmagatzematge del vi una vegada elaborat. Una cava de cigars. Vi escumós, blanc o rosat, elaborat pel mètode [...]
2. cava 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vena cava. [...]
3. cavador -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que cava la terra. Jornaler que cava la terra. [...]
4. xampanyeria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Establiment on se serveix especialment xampany o cava i còctels de xampany o cava. [...]
5. cavista
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que elabora el cava. [...]
6. novembre
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Onzè mes de l'any. Pel novembre, cava i sembra. [...]
7. xampanyera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recipient per a refredar o mantenir xampany o cava en fresc. [...]
8. vena 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
9. remullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
remullà fins als genolls. Beure per celebrar (algun esdeveniment). Anem a remullar el teu aniversari amb cava.  [...]
10. vi
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Suc de raïms fermentat, que és essencialment una solució aquosa d'alcohol etílic amb petites quantitats d'èters, èsters, sucre, matèria colorant, etc. Vi blanc. Vi negre. Vi dolç. Vi eixut, sec. Vi bo, ranci. Vi de cava. Vi d'agulla. Vi de taula. tenir [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>