Resultats de la cerca bàsica: 34

11. desfer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
12. farcellet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma de farcell petit farcida habitualment de carn o de verdura. [...]
13. atadijo (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 fam farcell, bolic. 2 [atadero] fermador.  [...]
14. fardell
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [de roba, de paper] fardo, lío, bulto. 2 [farcell] hato.  [...]
15. envoltorio (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m embolcall, bolic, farcell.  [...]
16. tamal (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 amer [empanada] panada farcida f. 2 [bulto de ropa] fardell, farcell, bolic. 3 fig [pastel] pastell, embolic, embrolla f.  [...]
17. fardell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
18. atrossar
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 [una peça de vestir] atar, ajustar, abrochar. 2 [les faldilles, les mànigues] arremangar, remangar, recoger. 3 [un farcell] liar, empaquetar.  [...]
19. bagayo (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m amer fam [lío de ropa] farcell.  [...]
20. burrata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge de pasta filada, fet amb llet de vaca, de textura cremosa i suau, amb forma de farcell, la capa exterior del qual és mozzarella, originari de la regió italiana de Pulla. [...]
Pàgines  2 / 4 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  Següent >>