Resultats de la cerca bàsica: 588

51. herbada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gran quantitat d'herbes. Metzina feta amb herbes metzineres.  [...]
52. manoll
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Manat. Un manoll d'herbes, de ciris, de pergamins.  [...]
53. desherbar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
54. ebenista
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que treballa el banús i altres fustes fines, especialment per fer-ne mobles. [...]
55. herbicida
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destrueix les herbes. Producte utilitzat per a destruir les males herbes. [...]
56. boral
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. [...]
57. tosquirar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tondre, esquilar. Escapçar (brots, plantes, herbes). Retallar (la moneda) per aprofitar-ne els retalls. [...]
58. opilions
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ordre d'aràcnids de potes caminadores molt llargues i fines, carnívors i preferentment higròfils. Individu d'aquest ordre. [...]
59. hemipelàgic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Format per l'acumulació d'organismes pelàgics i de partícules detrítiques fines, per sota dels 200 metres de profunditat. Dipòsit hemipelàgic. [...]
60. amanida d'herbes de marge amb formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  6 / 59 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>