111.
gelat de vainilla amb guindes calentes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
112.
gelat de vainilla amb xocolata desfeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
gelat de vinagre balsàmic de Mòdena
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
114.
macedònia amb gelat de crema cremada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
115.
peres rostides amb gelat de vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
116.
suflé gelat amb vi de Màlaga
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
cucurull
|
117.
cornet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Instrument de banya, de cuir, etc., que serveix per a remenar i tirar els daus. Petita làmina òssia situada a l'interior de les cavitats nasals. Cucurull ple de gelat. [...]
|
118.
brownie de nous amb gelat de mandarina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
119.
carpaccio d'esturió amb gelat d'all
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
120.
copa de gelat de vainilla amb caramel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|