Resultats de la cerca frase exacta: 311

81. amelar-se
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Esdevenir dolç com la mel. [...]
82. sobrassada amb formatge brie i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
83. taronja cremada amb mel i nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
84. fructosa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cetohexosa que es dona en estat lliure, juntament amb la glucosa i la sacarosa, en la fruita i la mel, i combinada en alguns oligosacàrids. [...]
85. albúrnia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alfàbia petita de terrissa per a mel, confitura, etc. Barral per a dur vi o aiguardent. Bidó de llauna per a traginar-hi oli o altres líquids. [...]
86. praliné
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
87. flavescent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té un color com de mel. [...]
88. mel·lífer -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que porta o té mel. Insectes mel·lífers. [...]
89. mel·liflu -íflua
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destil·la mel. Una veu mel·líflua. Eloqüència mel·líflua. [...]
90. melada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Quantitat de mel que s'extreu d'un rusc. [...]
Pàgines  9 / 32 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>