Resultats de la cerca frase exacta: 823

81. pernil
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa d'un animal, especialment del porc. Tenir una persona bons pernils. Cuixa o espatlla de porc o de senglar salada per a ésser conservada. Pernil del país. pernil dolç Pernil de porc, desossat, assaonat i cuit.  [...]
82. mocader mocadera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
83. xulla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llenca de cansalada fregida. Costella de moltó, de cabrit, de bou o de porc, cuinada.  [...]
84. salami
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...]
85. garrí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
86. porcell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc petit. [...]
87. embotit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
88. bacó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Penca de porc salada. Cansalada viada. Porc 1 1. [fem. bacona] Persona que és bruta físicament o moralment.  [...]
89. cotx
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porc 1 1.  [...]
90. gambajó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa de porc. [...]
Pàgines  9 / 83 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>