1.
bacteri
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
2.
podridura humida dels cactus
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de les cactàcies produïda pel bacteri Erwinia carotovora subsp. carotovora. [...]
|
3.
marciment bacterià de Goss
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Malaltia del blat de moro causada pel bacteri Clavibacter michiganensis ssp. nebraskensis. [...]
|
4.
marciment bacterià de la banana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció del bananer (Musa spp.) produïda pel bacteri Ralstonia (= Pseudomonas) solanacearum. [...]
|
5.
podridura negra de les crucíferes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de les crucíferes produïda pel bacteri Xanthomonas campestris pv. campestris (Pammel) Dowson. [...]
|
6.
cor negre de l'enciam
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de l'enciam (Lactuca sativa L.) produïda pel bacteri Pseudomonas marginalis (Brown) Stevens. [...]
|
7.
podridura marró de la patata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de la patatera (Solanum tuberosum L.) produïda pel bacteri Ralstonia (= Pseudomonas) solanacearum. [...]
|
8.
podridura seca del gerani
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció del gerani (Pelargonium zonale) produïda pel bacteri Xanthomonas campestris pv. pelargonii (Brown) Dye. [...]
|
9.
taca angular del cotó
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció del cotó (Gossypium spp.) produïda pel bacteri Xanthomonas campestris pv. malvacearum (Smith) Dye. [...]
|
10.
taca negra dels cítrics
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de les espècies del gènere Citrus produïda pel bacteri Pseudomonas syringae van Hall. [...]
|