61.
pa de terra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Massa de terra o de substrat cohesionada, generalment recoberta amb material divers o continguda en un recipient, que enclou les arrels d'una o més plantes. [...]
|
62.
pa de vidre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa amb la crosta molt fina i cruixent i amb molt poca molla i molt alveolada, de gust molt suau. [...]
|
63.
pa de Viena
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
64.
pa sense sal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
65.
sucre de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
66.
sucre de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Sucre en forma de pans cònics. [...]
|
67.
tonell de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Tonell emprat en vaixells fet específicament per a conservar-hi pa durant els viatges llargs. [...]
|
68.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
69.
pa de terra enguixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra recobert per una capa d'escaiola o guix, mitjançant una malla metàl·lica no galvanitzada, que té la funció d'augmentar-ne la consistència i en la qual es deixen forats laterals com a drenatge. [...]
|
70.
pa de terra enguixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|