101.
ous de peix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Massa que formen els ous d'alguns peixos dins l'ovari, la qual es comercialitza com a producte alimentari. [...]
|
102.
ovolactovegetarià | ovolactovegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal, ous i productes lactis. [...]
|
103.
avipiscivegetarià | avipiscivegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram i de peix. [...]
|
104.
alimentació de debò
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en el consum de productes frescos i poc processats en l'elaboració dels quals s'alteren mínimament les qualitats naturals. [...]
|
105.
dieta paleolítica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en la dieta atribuïda als humans del paleolític, consistent sobretot en el consum de carn, peix, verdura, fruita i arrels. [...]
|
106.
envàs intel·ligent
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Transports
Envàs alimentari que proporciona informació sobre la seva atmosfera interior o sobre el producte que conté, utilitzat per controlar la qualitat i l'estat dels aliments. [...]
|
107.
crudivorisme
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en el consum, de manera exclusiva o en una proporció elevada, d'aliments crus, incloent-hi els germinats i els fermentats, o cuits a baixa temperatura. [...]
|
108.
crudiveganisme
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari vegà basat en el consum, de manera exclusiva o en una proporció elevada, d'aliments crus, incloent-hi els germinats i els fermentats, o cuits a baixa temperatura. [...]
|
109.
crudivegetarià | crudivegetariana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum, de manera exclusiva o en una proporció elevada, d'aliments crus, incloent-hi els germinats i els fermentats, o cuits a baixa temperatura. [...]
|
110.
crudívor | crudívora
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari basat en el consum, de manera exclusiva o en una proporció elevada, d'aliments crus, incloent-hi els germinats i els fermentats, o cuits a baixa temperatura. [...]
|