21.
pa de gluten
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
22.
pa de gluten
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet amb farina rentada prèviament, a fi de separar-ne el midó; és recomanat als diabètics. [...]
|
23.
pa de Graham
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa de farina de blat sense purificar. [...]
|
24.
pa de granyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina integral a la qual s'afegeixen granyons. [...]
|
25.
pa de màquina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
26.
pa de neu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Massa compacta de neu adherida a la sola d'un esquí, una pell de foca, un grampó o una bota que dificulta la progressió de l'esportista. [...]
|
27.
pa de neu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Massa compacta de neu que s'adhereix a soles d'esquís, pells de foca, grampons, botes, etc., i que en dificulta l'ús. [...]
|
28.
pa de neu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Massa compacta de neu que s'adhereix a soles d'esquís, pells de foca, grampons, botes, etc., i que en dificulta l'ús. [...]
|
29.
pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
30.
pa de pessic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|