131.
migas (guisat fet a base de pa, all i oli)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
pa d'ametlles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet amb farina d'ametlles, recomenat per als diabètics. [...]
|
133.
pa sense sal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
134.
llesques de pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
135.
torrades de pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
136.
torradetes de pa de panses
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
137.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
138.
foie-gras semicuit amb chutney de figues i reducció de vinagre balsàmic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
139.
amanida de pernil ibèric amb figues i reducció de vinagre de Mòdena
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
140.
durum (pa de pita enrotllat i farcit de tires de carn marinada i verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|