21.
ous remenats amb bolets, all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
22.
seitons marinats amb oli, all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
23.
apiol
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància cristal·lina continguda en l'oli de julivert. apiol oficinal Oli de julivert, líquid oliós obtingut de les llavors de julivert. [...]
|
24.
calamarsets a la planxa amb all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
25.
calamarsons a la planxa amb all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
26.
fetge de porc saltat amb all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
27.
llenguado a la planxa amb julivert i gambes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
28.
pavé de lluç amb alls tendres i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
29.
sardines a la planxa amb all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
30.
sípia a la planxa amb all i julivert
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|