111.
amanida de figues amb pernil i vinagreta de xerès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
112.
figues de Can Bech amb gelat cremós de mascarpone
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
pa d'or
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
114.
carpaccio tebi de figues i pernil d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
115.
figues confitades amb nata i gelat de vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
116.
pa d'herba
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Massa de terra compacta, de forma prismàtica o rectangular, recoberta de plantes herbàcies, generalment gramínies i lleguminoses precultivades en viver fins a assolir l'estat complet de maduresa, o recuperada in situ, que es trasplanta per formar una gespa o un prat. [...]
|
117.
pa d'abella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Compost de pol·len, mel i diversos enzims afegits per les abelles, que es produeix per fermentació dins les cel·les del rusc, el qual és la font principal d'alimentació de les cries i les abelles joves. [...]
|
118.
pa d'espècies
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet amb farina de sègol, mel i espècies, emprat com a vehicle medicamentós. [...]
|
119.
pa d'àngel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Làmina molt prima de pa àzim amb la qual es fan les hòsties o s'envolten alguns torrons. [...]
|
120.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|