31.
mousse de xocolata amb rom
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
32.
rom amb refresc o suc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
33.
tiramisú amb crema de rom
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
34.
borratxo amb rom i pinya colada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
35.
flam d'ou flamejat amb rom
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
36.
flam de cafè i rom amb gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
37.
plum-cake
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet amb mantega, sucre, ous, farina, llevat, rom, panses de Corint i fruites confitades. [...]
|
38.
grog
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda feta amb aigua generalment calenta a la qual s'afegeix un licor fort, normalment rom, i llimona. [...]
|
39.
tafia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rom sense envellir. [...]
|
40.
filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|