131.
torrades de pa de pagès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
torradetes de pa de panses
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
133.
migas (guisat fet a base de pa, all i oli)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
134.
mató de llet de cabra amb figues i mel de flors
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
135.
amanida de foie-gras amb figues seques i pomelo vermell
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
136.
amanida de foie-gras semicuit amb figues i vi dolç
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
137.
fetge d'ànec amb poma i salsa de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
138.
durum (pa de pita enrotllat i farcit de tires de carn marinada i verdures)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
139.
foie-gras semicuit amb chutney de figues i reducció de vinagre balsàmic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
140.
figues confitades amb nata i canyella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|