121.
rosegó
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bocí de pa que es deixa després d'haver-lo començat a menjar. Tros petit de pa. [...]
|
122.
crostó
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Extrem d'un pa de forma allargada. Què vols? Llesca o crostó? Quan encetis el pa, dona'm el crostó. Tros de pa o de formatge en què abunda la crosta. Un crostó de roca. Peça de carn de la cuixa de bou o de vedella. [...]
|
123.
àzim
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
V. pa. [...]
|
124.
canyissa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Teixit de canyes i de cordill per a posar-hi pa, criar-hi cucs de seda, etc. Canyís 2. [...]
|
125.
panet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça petita de pa, de forma rodona o allargada, que se sol menjar individualment. Un panet de Viena. [...]
|
126.
formatge d'ovella madurat amb pa amb tomàquet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
127.
apanar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Proveir de pa. [...]
|
128.
lújula
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de cucut. [...]
|
129.
panfigo
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de figues. [...]
|
130.
rumbell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Crostó de pa. [...]
|