Resultats de la cerca frase exacta: 20

Diccionaris terminològics
1. Pasqua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Memorial de la mort de Jesucrist que els Testimonis de Jehovà commemoren el 14 de nissan. [...]
2. Pasqua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Festivitat cristiana que commemora la resurrecció de Jesucrist tres dies després d'haver estat crucificat. [...]
3. Pasqua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Festa amb què es commemora l'alliberament del poble hebreu d'Egipte. [...]
4. llonganissa de Pasqua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Llonganissa feta de llom, molt prima, que es menja crua, especialment per Pasqua, juntament amb la mona. [...]
5. ou de Pasqua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Contingut ocult en el codi de programació d'un videojoc en què el programador emmagatzema un missatge o una habilitat addicional del joc, que pot ser descobert pels jugadors de manera casual o bé intencionada. [...]
6. daus de llonganissa de Pasqua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. quaresma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Període previ a la Pasqua, en què els cristians es preparen practicant l'oració, el dejuni i la penitència. [...]
8. harósset
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Pastat dolç que es menja en el séder de Pasqua, fet de poma ratllada, dàtils, fruits secs, mel, vi caixer i canyella, entre altres ingredients. [...]
9. Pentecosta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Solemnitat que s'escau en el cinquantè dia després de la Pasqua, en la qual es commemora la vinguda de l'Esperit Sant sobre els apòstols de Jesucrist. [...]
10. crema de gema
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparació elaborada amb rovells d'ou, sucre i aigua que s'utilitza sobretot per a cobrir mones de Pasqua, braços de gitano, massinis, etc. que s'han de cremar. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>