Resultats de la cerca frase exacta: 44

Diccionari de la llengua catalana
1. xocolata
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància alimentosa feta amb cacau i sucre mòlts, als quals s'afegeix ordinàriament canyella o vainilla. Una presa de xocolata. Bombons de xocolata. Deixatar o desfer xocolata. xocolata desfeta Beguda feta deixatant i coent xocolata en aigua o llet. [...]
2. quemullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta per a sucar en xocolata, llet o gelat. [...]
3. bombó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç petit, fi, confeccionat a base de xocolata, fondant, caramel, etc. Bombons de xocolata. Bombons àcids. Bomba1 6. [...]
4. xocolatina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bombó de xocolata. Pastilla de xocolata petita, normalment una porció individual. [...]
5. xocolater xocolatera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fabrica o ven xocolata. Que és amant de la xocolata. [...]
6. sucada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de sucar. Tros de pa, bescuit, etc., sucat en vi, xocolata, etc. [...]
7. xocolate
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata. [...]
8. lleteria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Establiment dedicat a la venda de productes lactis i eventualment d'altres productes alimentaris com xocolata, ous, etc. [...]
9. trufa 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç petit i rodó, elaborat a base de nata batuda i xocolata fosa i recobert de xocolata ratllada, que es menja ben fred. Barreja de nata batuda i xocolata fosa que s'empra en pastisseria per a farcir pastissos.  [...]
10. xocolatada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjada col·lectiva de xocolata desfeta. [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>