Resultats de la cerca bàsica: 25

11. especiar
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr especiar, sazonar (o condimentar) con especias.  [...]
12. amanir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Afegir un o més condiments a una menja per donar-li olor o fer-la més saborosa. [...]
13. lamprear (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr gastr condimentar amb vi i espècies.  [...]
14. adobar (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 adobar. 2 [sazonar] adobar, assaonar. 3 [la carne] adobar, condimentar, salar. 4 [el pescado] adobar, salar, escabetxar. 5 [las pieles] adobar, assaonar. 6 [los tejidos] empesar, aprestar, adobar. 7 fig [amañar] manegar, arranjar, fer venir bé.  [...]
15. especiar
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
condimentar. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana  [...]
16. especier | especiera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que es dedica al comerç de substàncies aromàtiques i, de vegades, picants emprades per a condimentar el menjar. [...]
17. aliñar (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 [componer] agençar, endreçar, arranjar. 2 amanir. Aliñar la lechuga, amanir l'enciam. 3 [condimentar] adobar, assaonar. 4 [los licores] aromatitzar. 5 amer [una luxación, una fractura] reduir. 6 fig i fam despatxar. A este le voy a aliñar pronto, aquest, el despatxaré aviat. 7 taurom [...]
18. assaonar
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 [fer madurar] sazonar. 2 [el menjar] sazonar, condimentar. 3 [les pells] curtir. 4 [la terra] abonar. v pron 5 [madurar] sazonarse, madurar intr.  [...]
19. aromatitzar
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
aromar Cp. anisar: aromatitzar amb anís. perfumar, condimentar. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana  [...]
20. assaonar
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 madurar. 2 condimentar. tempirar, assaonar la terra (una pluja). adobar(->) Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana  [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>